domingo, 13 de octubre de 2013

Sting rescata a un nin caigut a un pou

El cantant de rock Sting va col·laborar ahir amb els veïns de la ciutat de Springfield, a Montana (EUA), en el rescat d'un nen de deu anys que havia quedat atrapat a un pou. L'exmembre de Police, junt ab la ciutadania, va cavar un forat paral·lel al pou després de participar en una cançó solidària. 

Gordon Matthew Thomas Sumner, més conegut com a Sting, va participar amb els habitants de la localitat de Springfield, a l'estat de Montana dels EUA, en el rescat del jovenet Bart Simpson, de només deu anys. L'esdeveniment va tenir lloc a Springfield ahir, davant la desesperació acumulada durant els quatre dies que el nen va passar atrapat. Sting estava participant com a convidat especial en la cançó solidària, "Enviam el nostre amor al fons del pou". En un principi, el sigle estava dedicat a Timmy O'Toole, el nen que tots els veïns de Springfield creien que havia caigut al pou però que, finalment, no va resultar ser res més que el producte d'una broma de Bart Simpson.





El fill gran de la familia Simpson va decidir gastar-li una broma als ciutadants llençant una ràdio portàtil al pou, la qual estava connectada amb un micròfon des del qual el jove parlava, fent creure així que el nen es trobava allà d'on venia el só. Però en ser recordar que la màquina portava el seu nom escrit, es va precipitar al pou intentant recuperar-la. Tot i avisar els policies que es trobaven a l'exterior del pou, la població no va decidir mobilitzar-se fins a quatre dies després, quan els pares del petit Simpson començàren a cavar amb desesperació un túnel paral·lel al pou en el qual va acabar participant el mateix Sting. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario