lunes, 28 de octubre de 2013

Projecte start-up d’empresa informative: "Linked politics"

L'empresa informativa que varem dissenyar el meu grup i jo està orientada a ser un portal de notícies de política bàsicament. El que té d'especial ho trobam al seu nom, Linked politics, i és que cada notícia es redactaria incloent enllaços que permetin al lector seguir la successió dels fets que han donat lloc a la noticia. A més d'ampliar el seu coneixement sobre el cas, el lector també podria conèixer amb més detall els protagonistes o els indrets on té lloc l'esdeveniment, ja que els seus noms apareixeríen també en forma d'enllaç.

Per portar a terme aquest projecte, necessitaríem, com a recursos humans, unes 5 persones per poder cobrir totes les tasques. Ens organitzaríem en forma de societat limitada en la qual hauria un alt càrrec, el cap de direcció, que estaria per damunt de dos redactors més, un corresponsal (unitat mòbil), un informàtic i un dissenyador gràfic (per a la creació de la web). Com a recursos materials, ens caldrien ordinadors, connexió a internet, un local on reunir-nos i redactar, impressores, escàner, càmeres de foto i vídeo i micros. El nostre projecte estaria finançat amb la beca Pompeu Fabra destinada a la formació, és a dir que comptaríem amb un pressupost d'uns 6.000€. 

Amb l'objectiu que els nostres esforços donessin resultat, hauríem de cercar quin seria el públic al qual ens hauríem d'adreçar per tal de fer front a la competència d'altres diaris alternatius que es publiquin com a blog a Internet. Així, el nostre diari, estaria destinat a persones joves, sobretot a aquells que comencen a llegir el diari, ja que seria una eina molt útil a l'hora de comprendre què és el que passa al món i perquè.


No hay comentarios:

Publicar un comentario